HÁZIREND

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntünk Benneteket, Levendula Vendégházunkban. A vendégházunk megnyitásával egy álmunk vált valóra. Szerettünk volna létrehozni egy nyugodt, kényelmes, otthonos helyet, ahol a vendégeink élvezhetik a természet közelségét,
a pihenést. Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük, kikapcsolódásuk alatt jól érezzék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja Önöket. A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében, kérjük tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Szállásfoglalás

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon, internetes oldalon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassák el és tartsák be az alábbi pontokat.
A szállásfoglalás a lefoglalt éjszakák árának 20%-os foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.
Általános lemondás: A megérkezés előtti 8.napig kötbérmentesen, a 7.naptól
a megérkezés napjáig a foglalás értékének 20%-a a kötbér.

Bejelentkezés/Kijelentkezés

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitvatartással rendelkező recepció, így
a szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00 óra között lehet elfoglalni. Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben pontosabban be tudják határolni az érkezésük időpontját, úgy minket tájékoztatni szíveskedjenek. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.
Tovább maradás esetén, amennyiben van rá igény és lehetőség, megoldható!

Fizetés

A szállásdíj fennmaradó összegének fizetése a megérkezéskor a vendégkönyv kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik
a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát kulcsra zárni! Az épület külső ajtója
a kilincs felhúzását követően zárható kulcsra. Kérjük, a kulcsra nagyon vigyázzanak. Amennyiben elhagyják a vendégházat, kérjük, zárják be az ablakokat, valamint
az elektromos berendezéseket, és légkondicionáló berendezéseket ne hagyják bekapcsolt állapotban.

Dohányzás

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, szalonnasütő). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása, valamint a veszély elkerülése érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve, helyesen eloltva a kijelölt edénybe helyezzék.
(Kérjük Önöket, ne a szemeteskukába!)
Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműket a házból kivinni tilos!
A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk, és rongálás esetén a költségét a vendéggel
a helyszínen megtérítettjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat. Kérjük az elektromos készülékek rendeltetésszerű használatát.
A nem megfelelő használatból bekövetkező kár(ok)ért a vendég a felelős!

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán, kitakarítva, kifertőtlenítve veszik át. 7 napnál hosszabb tartózkodás esetén heti egy alkalommal ágyneműhuzat cserét biztosítunk.
Az ettől eltérő igényeknek természetesen felár ellenében eleget teszünk.
Tisztelettel megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a vendégházat ugyanolyan rendben adják át, mint ahogyan átvették.

Szemételhelyezés, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található).

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek saját magukról gondoskodnak, azonban a megérkezés napján lehetőség van hidegtál (kenyér, szalonna, kolbász, sajtok, zöldségek) kérésére, felár ellenében. Főzésre, elektromos főzőlap áll
a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe kérjük, ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük a borhűtőt ne használják élelmiszerek tárolására.
Kérjük a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Tűzrakás-bográcsozás

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük Vendégeinket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Egyéb

A vendégház tulajdonosa biztosítja a kéztörlő törölközőt, wc papírt, folyékony szappant, konyharuhát, mosogatószert, azonban nem biztosítja a fürdőlepedőt, tisztálkodási szereket.
A személyes vagyon védelme a vendég felelőssége, ezen tárgykörrel kapcsolatos bármilyen probléma felmerülése esetén a vendégház tulajdonosát semmiféle felelősség nem terheli.
A vendég távolléte során a vendégház tulajdonosa csak kivételes esetekben léphet be
a vendégházba. Kivételes esetnek számítanak, a közbelépés vagy bármiféle biztonsági óvintézkedés egy esetleges anyagi kár elkerülése érdekében.
A vendégházban tartózkodó személyek épségéért saját maguk, a velük együtt érkező kiskorú személyek épségéért törvényes képviselőjük felel.
Tilos minden olyan tevékenység, mely a jogszabályba ütközik vagy közerkölcsöt sért.
A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be
a házirendet, vagy ha megbontja a békét.
A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásával, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt, problémát figyelembe veszünk, és próbálunk megoldani.
Ilyenkor, kérjük hívjanak a következő telefonok valamelyikén:
+36 30 324 0965; +36 20 236 8858.

Kellemes kikapcsolódást, és jó pihenést kívánunk!

 

 

Bertalan József                                                                              Bertalan-Szabó Tímea